Header
Header
Hoofd content

De 5 smaken van Joël

Informatie & Educatie, NPO 2, KRO-NCRV

Vanaf woensdag 1 november om 20.25 uur op NPO 2

Zoet is zoet, zout is zout en bitter is bitter. Dat zit volgens Joël Broekaert heel anders. In De 5 smaken van Joël vliegt de culinair journalist van de zoutvlakte in Ethiopië naar de kust van Japan. Hij proeft zure mieren in Denemarken, zoete moedermelk in ‘t Gooi en gaat ’s nachts in de Afrikaanse jungle op honingjacht. Hoe smaakt umami, wat is ‘s werelds meest bittere groente, en waarom vinden we zoet eigenlijk zo lekker? Joël Broekaert proeft alle antwoorden bij elkaar in De 5 smaken van Joël.

Meer informatie op pers.kro-ncrv.nl.

De 5 smaken van Joel 1 - bron KRO-NCRV

Fotocredits: KRO-NCRV